Harbar: Máme všetky zbrane na to, aby sme uspeli

Ďalší anglický týždeň, kedy absolvujeme tri zápasy počas deviatich dní, ukončíme v nedeľu v Medzilaborciach. Stretnutie 25. kola sa začne o 16.30 h.

V rámci jarnej časti nás čaká najdlhšia cesta za súperom, ale vezieme sa na víťaznej vlne, keď sme dvakrát za sebou triumfovali a celkovo ťaháme šnúru piatich duelov, v ktorých sme bodovali. Spartak sme koncom septembra doma zdolali gólmi Bavoľára, Lajčáka, Kristana a Bacuľu presvedčivo 4:0. Medzilaborciam síce patrí až jedenástka priečka, ale až na vysokú porážku v Poprade minulý víkend, nemajú zlú formu. Vo všetkých aprílových stretnutiach zvíťazili a v stredu remizovali v Ľuboticiach, ktoré zachraňovali aspoň bod až gólom v nadstavenom čase.

„Na jeseň sme doma vyhrali 4:0. Na začiatku sa s nami síce snažili držať krok, ale my sme rýchlo skórovali, kontrolovali zápas a po prestávke pridali ďalšie tri góly. Medzilaborce sú nepríjemným súperom, ktorý s nami doma možno skúsi hrať aj otvorený futbal, ale kvalita je na našej strane a určite sa tomu prispôsobíme. Nie sme tímom, ktorý by vonku sedel na svojej šestnástke. Máme všetky zbrane na to, aby sme v tomto dueli uspeli, ale každý zápas vonku býva ťažký. Zavŕšime ním nabitý program, pretože okrem zápasov máme aj tréningy a popri futbale pracujeme. Dôležitý je teda odpočinok, ale tréner nás teraz trochu viac rotoval a každý dostal herný čas. Pomáha nám aj dobrá nálada, keďže vyhrávame. Sezónu by sme chceli ukončiť dobrými výsledkami a bez zranení,“ vyjadril sa YAROSLAV HARBAR.